Gum Health Day 2020

“Say No to bleeding gums”

Den 12. maj sætter vi fokus på betydningen af at have sundt tandkød, når vi sammen med EFP fejrer Gum Health Day i mere end 40 lande! Budskabet er enkelt: vi skal ikke acceptere at have blødende tandkød i hverdagen!

Tandkødssygdom som parodontitis kan opdages i tide – blødende tandkød kan være et tegn på sygdom.

Ved tegn på sygdom som blødning i tandkødet opfordrer vi til at man søger sin tandklinik for råd og vejledning! Det er altid nemmere at forebygge og få opdaget begyndende sygdom i tide. Det giver livskvalitet at have en sund mund, og det forebygger større problemer med løse tænder eller tandtab. Sig NEJ til blødende tandkød og gå sommeren i møde med en frisk og rask mund!

Hvis du gerne vil vide mere, kan du deltage i en live session på instagram @perioeurope den 12. maj kl. 16.00 og få svar på dine spørgsmål fra førende eksperter!

https://youtu.be/1Me5CaMBDho