Festmiddag for DPS-medlemmer

Kære Medlem af Dansk Parodontologisk Selskab.

I forbindelse med EuroPerio10 i København vil det være selskabet en fornøjelse, at se dig til en middag med andre fra selskabet og selskabets venner. Middagen finder sted torsdag den 16. juni, klokken 19.00 på

IDA Conference, Kalvebod Brygge 31-33, 1780 København V. (https://idaconference.com/om-os-jobs/find-vej-parkering)

IDA Conference ligger ud til vandet, centralt i København og tæt på Københavns Hovedbanegård. Restauranten har en stor passion for at lave alt fra bunden. De sætter en ære i at benytte årstidens råvarer. Vi har bestilt skøn mad og drikkelse.

Din deltagelse er gratis.

Tilmelding per mail (info@periodont.dk) senest den 9. juni klokken 12.00. Ved senere framelding og no-show opkræves en afgift på kr. 700. Ønsker du at medtage en gæst til denne gourmet aften med vine koster dette kr. 700. Skriv din gæsts navn i din mail.

På gensyn og godt EuroPerio i København

Bestyrelsen