Handelsbetingelser i forbindelse med online-betalinger på periodont.dk

Forholdet mellem billetkøberen og Dansk Parodontologisk Selskab (DPS)

DPS formidler udelukkende salg af billetter (tilmeldinger) mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør.

Herudover opkræves årligt medlemskontingent af registrerede medlemmer.

Medlemskontingent opkræves årligt med udgangspunkt i indmeldelsestidspunkt. Efter indmeldelse og betaling af kontingent første gang foregår kontingentopkrævning løbende hver 12. måned med udgangspunkt i det enkelte medlems indmeldelsestidspunkt. Hvis man fx melder sig ind i marts 2020, skal man først betale kontingent igen i marts 2021.

Kontingent trækkes automatisk på det kreditkort man har betalt med ved indmeldelse, indtil medlemskab opsiges.

Indbetalt kontingent refunderes ikke.

Medlemskab opsiges via vores hjemmeside periodont.dk og kan opsiges indtil sidste hverdag før den årlige fornyelse. Hvis man fx har meldt sig ind den 10. marts 2020 og ikke ønsker at forlænge dette medlemskab, kan det opsiges indtil 9. marts 2021, med mindre den 9. marts falder i en weekend eller på en helligdag, så er det den sidste hverdag før weekenden / helligdagen.

Betaling

Du kan betale med Visa/Dankort, Mastercard, MobilePay eller EAN-nr. Al kommunikation mellem dig og DPS’ system foregår krypteret. Dine kortoplysninger sendes direkte til nets, og DPS gemmer ikke kortoplysningerne.

Levering af billetter

Billetten leveres som elektroniske billetter (kvittering/faktura) til den e-mail du indtaster i forbindelse med dit køb. Vær opmærksom på at du selv skal printe dine billetter, og medbringe dem til arrangementet. Der vil blive sendt en kvittering til din e-mail umiddelbart efter dit køb. Hvis du ikke kan finde billetten og/eller kvitteringen i din indbakke anbefaler vi, at du leder i din spam-mappe. Har du ikke modtaget din billet en time efter dit køb kan du henvende dig på info@periodont.dk.

Priser

Hvis intet andet er angivet er priser inklusiv moms og andre afgifter så som told m.m.

Arrangøren gør opmærksom på at:

  • Billetter ikke erstattes ved bortkomst, sørg derfor at gemme din billet i din indbakke, så kan du altid printe en ny.
  • Billetter refunderes kun af arrangøren og kun i tilfælde af aflysning.
  • Evt. billet- og kortgebyr refunderes ikke.
  • DPS har intet ansvar over for kunden vedrørende arrangørens betalingsstandsning, konkurs, aflysning af arrangement eller eventuelle andre reklamationer vedrørende arrangementet. Al henvendelse herom rettes til arrangøren.
  • DPS og/eller arrangøren har intet ansvar for problemer, som skyldes kopiering eller videresalg af billetter.
  • Αrrangøren kan kontaktes igennem den pågældende tilmeldingsside, hvor arrangementet er slået op, hvorfra der kan sendes en e-mail til arrangøren. Arrangøren e-mail fremgår også på din billet. Hvis DPS selv er arrangør, fremgår email ikke på selve siden, men på Kontakt-siden.

Fortrydelse

I henhold til “Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a” er køb af billetter ikke omfattet fortrydelsesretten. Billet-, kort- og evt. administrationsgebyrer refunderes ikke.

Håndtering af personoplysninger

DPS giver ingen personlige data eller andre informationer indtastet på denne website videre til tredjemand. DPS forbeholder sig dog ret til at videregive navn, telefonnummer og e-mail til eventarrangøren, hos hvem du har foretaget en billetbestilling. De personlige data indsamles med henblik på levering af billetter samt for at yde vores arrangører den service, at de kan kontakte dig, hvis et arrangement bliver aflyst eller flyttet. De data, som DPS registrerer, er reguleret af ‘Lov om behandling af personoplysninger’. Dataansvarlig er DPS. Datatilsynet fører tilsyn med enhver behandling, der omfattes af loven. Du kan finde loven i sin helhed og læse om datatilsynet på: www.datatilsynet.dk.

Forbehold for fejl og mangler

DPS tager forbehold for fejl og mangler i priser og beskrivelser.

Betalingskort

DPS tager via periodont.dk imod flg. betalingskort

VISA
VISAelectron
American Express
JCB
Maestro
Mastercard
MobilePay
Det er også muligt at betale med EAN-nr.